Elektromechanisch Engineer


Je wordt één van onze veelbelovende ‘young professionals’ binnen de Engineeringsafdeling. Je krijgt alle kans je hart voor techniek op te halen en kan bouwen aan je toekomst. Bijvoorbeeld je kennis en vaardigheden ontwikkelen. En natuurlijk snel carrière maken!
In projectteams kan jij een belangrijke bijdrage leveren aan het uitbouwen van onze technologische voorsprong.

Jij neemt mee:

  • Afgeronde HBO opleiding elektrotechniek;
  • Je hebt een grote affiniteit met de maritieme sector en 0-3 jaar werk of stage ervaring;
  • Je weet veel van Inventor en / of Autocad 3D;
  • Je hebt inzicht in de warmteleer en statische- en dynamische mechanica;
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en goed Engels

 

Wat ga je doen:

Je zelfstandig mechanische ontwerpen voor lessenaars, besturingskasten en schakelborden. Er worden hoge eisen gesteld aan deze producten. Zo zijn er bijvoorbeeld bij militaire klanten strenge eisen gesteld aan schokbestendigheid, schakelborden moeten in staat zijn de zeer grote mechanische krachten te weerstaan die ontstaan tijdens een kortsluiting, etc. Gelijktijdig stelt de klant hoge eisen aan de compactheid en de onderhoudbaarheid van deze producten.
Je basis- en detailontwerpen, selecteert materialen en stelt materiaallijsten op. Je bent betrokken bij productontwikkeling en je maakt ontwerpberekeningen voor het controleren van warmte-, trillings- en schokaspecten. Maar je begeleidt ook de productie van je eigen ontwerpen. Kortom, een fantastische job in een innovatieve afdeling. Met alle kansen van dien!

 

 

Contact us


For more information about internships and job opportunities, contact our HR department: